Beste babyfoon met camera van 2024

beste babyfoon met camera

Goede nachtrust is heel belangrijk voor je baby, maar ook zeker voor papa en mama. Herken jij het ook dat je op je tenen richting de babykamer loopt, heel voorzichtig de deur opendoet om te kijken of je baby lekker slaapt en vervolgens toch per ongeluk ergens tegen aan stoot, baby wakker en huilen, jij wiegen en balen.. Maar gelukkig hebben we tegenwoordig babyfoons. Helemaal onderaan deze pagina hebben we de beste babyfoon met camera gevonden voor jou!

Tegenwoordig heb je babyfoons in allerlei soorten en maten, van de “ouderwets” dect babyfoons tot de meest geavanceerde babyfoon met camera die de hartslag en lichaamstemperatuur monitort en die de omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid controleert.

Alle ouders hebben natuurlijk verschillende wensen en het is niet voor iedereen hetzelfde wat voor hen de beste babyfoon is. Wij hebben geprobeerd om zo helder mogelijke reviews te schrijven van de verschillende babyfoons die wij gevonden hebben, zodat jullie de beste keuze kunnen maken. Heel veel succes met het kiezen van jullie babyfoon en hopelijk hebben jullie er veel plezier van!

↓ Hieronder de top 5 van de beste babyfoon met camera

5. Luvion Essential

beste babyfoon met camera 10.

Deze babyfoon met camera van Luvion is makkelijk te installeren. Luvion adverteert met 250 meter bereik, mits er geen obstakels in de weg staan. Uit meerdere reviews is te lezen dat het bereik uitstekend is in en om het huis. Deze Luvion babyfoon heeft een aantal handige features: nachtzicht, slaapliedjes, VOX-functie(ouderunit gaat alleen aan bij geluid), terugspreekfunctie en temperatuursensor(zo weet je altijd hoe warm het in de babykamer is)

✔︎ Geen netwerkverbinding nodig.

✔︎ Eenvoudige installatie.

✔︎ Scherp beeld, ook in het donker.

Accu gaat niet heel lang mee, ’s nachts moet het apparaat in het stopcontact.

Camera is niet op afstand te draaien.

4. Alecto Smartbaby10

beste-babyfoon-met-camera-9

Deze babyfoon is via wifi te koppelen aan je smartphone of tablet. Zo heb je buitenshuis ook altijd goed bereik. Als jouw baby begint te huilen, beweegt of ander geluid maakt kan je een melding krijgen via de app. Het is ook erg handig dat je verschillende camera’s kan koppelen in één app! Ook kun je met de handige muurbevestiging de babyfoon op de beste plek in de babykamer ophangen.

✔︎ Eenvoudige en snelle app.

✔︎ Goede prijs/kwaliteit verhouding.

✔︎ Leuk design en lekker compact.

Camera kan bijna niet naar boven en beneden kantelen, niet handig als die op een kastje staat.

Er zit een fel blauw ledlampje op de babyfoon, deze kan de babykamer een beetje verlichten.

3. Alecto DVM-149

beste-babyfoon-met-camera-8

De Alecto DVM 149 babyfoon is makkelijk uit te breiden met de Alecto DVM 149C waardoor je twee camera’s op één ouderunit kan ontvangen. Dit is erg handig wanneer je twee jonge kinderen hebt. De accu van deze babyfoon gaat ook erg lang mee, 10 tot 12 uur, waardoor de babyfoon ’s nachts niet aan de oplader hoeft.

✔︎ 8 slaapliedjes.

✔︎ Geen app nodig (je hebt een ouderunit).

✔︎ Groot scherm van 4,3 inch.

Op afstand kun je inzoomen, maar niet draaien.

Beeldkwaliteit is iets slechter dan vergelijkbare babyfoons.

2. Motorola VM85 Connect

beste-babyfoon-met-camera-2

Deze babyfoon met camera van Motorola kan zowel gekoppeld worden aan de ouderunit als aan je smartphone via een app. Wat erg handig is bij deze babyfoon, je kan 24 uur terugkijken, zo weet je wat je baby ’s nachts allemaal uitspookt. Ook heeft deze babyfoon veel 6 slaapliedjes en een terugspreekfunctie.

✔︎ Onbeperkt bereik.

✔︎ Zowel via app als via ouderunit te gebruiken.

✔︎ Mooi design.

✔︎ Uitbreidbaar tot 4 camera’s.

Beeldkwaliteit valt wat tegen.

1. Philips Avent Connected SCD923/26

beste-babyfoon-met-camera-1

Deze babyfoon van Philips is bij ons de best geteste babyfoon met camera van 2023. Deze babyfoon heeft een zeer goede beveiligde verbinding en kan zowel via app als via de ouderunit gebruikt worden. Daarnaast beschikt deze babyfoon over een ingebouwde thermometer, nachtlampje en 15 verschillende slaapliedjes en geluidjes. Het leukste vinden wij nog wel dat papa of mama ook een slaapliedje op kunnen nemen.

✔︎ Zeer scherp beeld.

✔︎ Temperatuur van de laatste 24 uur te monitoren.

✔︎ Lange batterijduur.

✔︎ Groot display op de ouderunit.

Duurste uit de test.

Ben je op zoek naar reviews van andere babyspullen? Bekijk dan al onze vergelijkingen hier!